Fyra riktigt bra 22″ LED-ramper

Vi publicerar en ny jämförelse mellan olika extraljus. Den här gången är det två klassiska dubbelradiga, en enkelradig och en dubbeltydig med dekorbelysning i brandgult som jämförs. Bilderna är direkt jämförbara liksom filmen som också kan jämföras med övriga filmer på i vår youtubekanal.

Uppifrån: HBA Styx, Optibeam Super Captain Dual, Swedol Award LED-ramp böjd och Crazyride Ledforce 94-505

Crazyride Ledforce 94-505

En riktigt bra LED-ramp som lyser upp närområdet både jämnt och brett med ett ganska kallt ljus. Ljusbilden är av kombo-typ, vilket betyder att det finns en viss spets i mitten men den är inte speciellt stark. Passar bäst där det är viktigt att ha koll på närområdet framför bilen, typ skogsåkare.

DSM Optibeam Super Captain Dual

En av våra favoriter bland LED-ramperna med snygga orangefärgade dekorbelysningar som tänder i kombination med en snygg ramp som verkligen levererar när det gäller ljusmängd. Ljusbilden är riktigt bra med bra utlysning längs vägrenarna redan 50 meter framför bilen. Jämn ljusbild med en kall ton. 

HBA Styx LED-ramp dual 22” 180 W  

Mer koncentrerad ljusbild jämfört med HBA:s Hydra. Den når längre men lyser inte upp vägrenarna lika nära som Hydra-rampen. Markant kortare men högre, så här handlar det både om utrymmet på fordonet och hur bred ljusbild man önskar. Något varmare ljus. En ramp för den som kör långsträckor på våra större vägar.

Swedol Award LED-ramp böjd 105 W

En kompakt ramp som även den snabbt blev en favorit med sin samlade och jämnt utlysta ljusbild. Här är en ramp som uppskattas av de som kör långt på våra större vägar, men även lyser upp vägrenarna bra runt femtio meter framför fordonet. Kan användas som enda ramp eller ge ett riktigt maxat ljus i par med en eller två ramper till. Ganska varmt ljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 6 =