Dark Knight for dark nights

Visst blir kvällarna kortare redan nu och snart ligger höstmörkret över oss och det betyder som vanligt nya extraljus. Strands Lighting Division presenterar redan nu belysningsserien Dark Knight som beskrivs som exklusivt mörk design med höga prestanda. Först ut i rampljuset är LED-extraljuset Intense.

– Dark Knight Intense är inte som vilket 9”-extraljus som helst. Det här är en självsäker och slimmad riddare med en mörk, futuristisk design. Ljusbilden har en betydligt högre intensitet än standard – men det riktigt stora utropstecknet är positionsljuset, beskriver Johan Carlos, VD på Strands Lighting Division.

UNIKT POSITIONSLJUS

Positionsljuset är patenterat och gör lampan unik – två välvda ljuslinjer, omgivna av tio dioder. Tillsammans bildar komponenterna ett symmetriskt mönster. Kommer med en starteffekt, där ljuset långsamt ökar i intensitet innan det slutligen når full kapacitet. Duo-funktionen gör det möjligt att välja färg på ljuset – vitt eller orange.

Den extremt slimmade designen – med ett djup på endast 70 mm – gör att den passar på nästan alla fordon i behov av extraljus.

BALANSERAD LJUSBILD

Den avancerade TIR-tekniken förbättrar den totala effektiviteten, samlar in och riktar ljuset i en perfekt balans, exakt där du behöver det. Perfekt för en varierad körning på olika typer av vägar. Producerar 1 lux på 445 meter.

MÖRK EXKLUSIVITET

Lampans svarta botten ger den ett exklusivt mörkt uttryck som med fördel kombineras tillsammans med Dark Knight-seriens övriga medlemmar – sidomarkeringar/positionsljus, LED-bars och bakljus.

– Serien är skapad för att kunna växa – det är möjligheten att kunna kombinera lampor med samma uttryck som vi tror är framtiden, säger Johan Carlos och utlovar fler mörka Dark Knight-nyheter inom kort.

Länkar till några av våra filmer där vi testar extraljus:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =