Full koll bakåt i mörkret

Lambolight arbets- / backljus LED 18 W 

Funkar även som hjälpljus framåt.

En liten och låg lampa som ger kallare ljus än de flesta. Ljusbilden är låg och bred. Helt klart är det en lampa som inte kan konkurera med starkt ljus. Den här lampan väljer man istället för att den är liten och lätt att placera. Det handlar heller inte om några stora pengar så man kan lugnt köpa loss ett gäng av den lilla Lambolight-lampan och använda både bak på bilen, sidan av bilen, på släpet eller pickisens flak. Den fungerar även som en stark lampa att lysa upp motorrummet.

Lambolight Sideshooter 48W

En udda konstruktion med sex lysdioder som lyser framåt och tre på var sida som lyser åt sidorna. Den här lampan har en mellanstark ljusbild som är låg och inte slösar med ljuset uppåt eller nedåt. En bra ljusbild i många lägen. Lite av favoriten vid backning i skogen då du vill ha koll åt alla sidor. Sidobelysningen är riktigt bra. Sätter du lampan bak på bilen eller släpet har du full koll runt dig, men den är inte stark, så här står valet mellan utrymme och ljusstyrka. Snygg lampa.

Strands Unity 24 W

Strands erbjuder en rad med olika arbetsbelysningar. Vi har valt den lilla kvadratiska lampan på 24 W. Den passar till exempelvis som backljus eller sidoljus. Den ger bra ljus med en bred och hög ljusbild och den ger mycket ljus i relation till storleken.

Nordic Scorpius 425 PH har en bländfri och väldigt låg ljusbild.

Genom att montera en lysdiod bakom en välvd reflektor som skickar ljuset ner mot en annan välvd reflektor med en struktur som sprider ljuset har Nordic skapat en arbetslampa som bländar avsevärt mindre än lampan till höger med lysdioderna riktade framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 15 =