Ny tjänstebil för Darth Vader

Toyota må vara världens största biltillverkare, lite av bilvärldens imperium, och kanske är det därför man nu lanserar ny toppmodell av den populära hybridsuven RAV4 endast tillgänglig i Attitude Black-kulör. Den helsvarta bilen med tydlig Darth Vader-inspiration har 19-tum högblanka svarta aluminiumfälgar och svart syntetisk läderklädsel med grå sömmar. Redo för beställning nu – första leveranserna hösten 2020. Det enda som saknas är lasersvärdet.

Nya Toyota RAV4 Hybrid Attitude är en ny toppmodell av den populära hybridsuven. Lika effektiv, kraftfull och resurssnål som tidigare med sin hybridteknik men nu med ett helsvart och tuffare yttre. I fronten har såväl nedre som övre grillen och underkörningsskydd, vissa drag av Darth Vaders visir, lackerats i den svarta Attitude Black-kulören, precis som dekoren mellan baklamporna och det bakre underkörningsskyddet. Nya högblanka 19-tumsfälgar är också svarta.

Interiören är även den i helsvart med stolar klädda i syntetiskt läder och gråa sömmar. Nya RAV4 Hybrid Attitude placerar sig som en toppmodell i RAV4 Hybrid-familjen med högre utrustningsnivå som standard än någon annan modell. JBL-ljudanläggning med nio högtalare, Teknikpaket och Intelligence Clearance sonar, parkeringsradar utan likhet med lasersvärdet, är exempel på standardutrustning tillsammans med bland annat metalliclack, Smartphone Integration med Apple CarPlay och Android auto.

Det enda tillvalet som erbjuds är Go Navigation-system.Fyrhjulsdriften AWD-i ingår i standardutrustningen och hybridsystemet som kombinerar två elmotorer med en 2,5-liters bensinmotor är detsamma som i vanliga RAV4 Hybrid. Maximal systemeffekt är därmed 222 hästkrafter och CO2-utsläppen från 128 gram/kilometer enligt WLTP.Nya RAV4 Hybrid Attitude kostar från 424 900 kronor och finns tillgänglig för beställning omgående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 13 =