Siberia Skylord för maxat seende och utseende

Strands senaste 9″ extraljus har fått de dramatiska namnet Siberia Skylord. Niotummaren är byggd för att klara av även de mest utmanande förhållandena och samtidigt sticka ut från mängden för att fånga uppmärksamheten från alla som ser den.

En av de unika egenskaperna hos Skylord är dess mystiska aura. Den exklusiva och slimmade designen gör att den passar alla fordon och förhöjer ditt fordons utseende. Ljuset beskrivs som otroligt kraftfullt.

Skylord högpresterande LED:s kan är konstruerat för att lysa upp även de mörkaste vägarna. Ljusbilden maximerar både längd och bredd. Välj mellan två lägen, ett E-godkänt läge och ett Xperience-läge, med en uppgiven sikt på 768 meter. Siberias duo positionsljus ger dig också en påkostad ljus- och designeffekt, perfekt placerad i en cirkel runt lysdioderna.

Strands har med Skylord gjort en satsning på hållbarhet. Den är byggd för att klara av även de mest utmanande förhållanden och ge dig bästa ljuset oavsett om du kör i hällande regn eller i ojämn terräng. Skylord har förstärkt skydd för att motstå vibrationer och stötar och en förstärkt beläggning mot yttre påverkan. Den kommer också med CISPR25 klass 3 för att ge dig utmärkt EMC-skydd.

Utöver sin hållbarhet är Skylord också otroligt lätt att installera. Den kommer med allt du behöver för att få i gång den på nolltid. Montera med det medföljande monteringsfästet, skruvar och 0,5-meterskabeln. Anslut den enkelt med DT-4-kontakten som ingår i paketet. Med Skylord monterad får du ett sömlöst montage på ditt fordon och du kommer vara säker när du kör på vägarna och ser bra ut medan du gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + två =