Strands 22″ LED-ramp med värme i glaset

Höstmörkret och vintern är på väg. Dags att se över belysningen med andra ord. Bland de senaste nyheterna hittar vi en 22″ LED-ramp från Strands med uppvärmt frontglas. Strands Lighting Divisions Siberia DRH 22” är en E-godkänd dubbelradig LED-ramp med inbyggd värmelins. En smart lösning som kompenserar för att lysdioderna inte skapar så mycket värme att det håller borta snön vid kraftigt snöfall.

Siberia DRH har allt du behöver och vill ha. LED-rampens exklusiva kostym smälter perfekt in tillsammans med ditt fordon och skapar ett oslagbart helhetsintryck. Varje litet element är skapat för att få fram bästa möjliga prestanda oavsett väderförhållanden. Siberia DRH ger dig också Siberias unika positionsljus. Uttryck din stil och personlighet genom att välja mellan färgerna orange och vit.

Automatisk värmelins

Siberia DRH kommer med en inbyggd värmelins för att hålla snö och is borta från linsen. Funktionen är automatisk, startar vid 5°C och stängs av när temperaturen överstiger 5°C – helt utan manuell hantering av föraren. På sidan av LED-rampen tänds en lysdiod med ett orange ljus för att mäta temperaturen när du startar upp LED-rampen. Om det är 5°C ute förblir lysdioden tänd och om temperaturen överstiger 5°C stängs den av.

Enkel att montera

Baksidan av Siberia DRH är välvd och huset är designat för att monteras direkt på front eller takbågen. Enkel att installera med medföljande sido-och bakfästen, Siberia kabelsats proffs 1x DT-kontakt (art.nr. 270477), eller våra Siberia-fästen.

Använd Siberia DR klämfäste (art.nr. 809185) för att montera LED-rampen på front- och takbågen eller Siberias professionella universella fäste (art.nr. 270476) som passar perfekt till alla LED-ramper från Strands Lighting Divisions sortiment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =