Dags för Nokian Hakkapeliitta 10

Kampen om att toppa vinterns däcktester är alltid lika tuff och driver fram nya och bättre vinterdäck, läs gärna säkrare däck. Nokian har alltid varit med bland de bästa vinterdäcken men också utmanats av flera tillverkare. Nokian Hakkapeliitta har blivit synonymt med vinterdäck för maximal säkerhet på nordiska vintervägar och generationer av vinterdäck har lanserats med namnet som kan spåras till en viss typ av finska soldater inom kavalleriet. Nu är det dags för Nokian Hakkapeliitta 10.

Nokian Tyres förnyar sitt välkända sortiment av dubbdäck. I början av 2021 kommer världens nordligaste däcktillverkare att än en gång visa att man vill vara med och leda utvecklingen av vinterdäck genom lansera sina nya flaggskeppsprodukter dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 10 för personbilar och SUV-bilar. Produktfamiljen kommer även omfatta en speciell version för el- och hybridbilar. För första gången kommer Nokian Tyres även lansera en däckmodell enbart för den ryska marknaden, Nokian Hakkapeliitta 10p.

– Nokian Hakkapeliitta vinterdäck är kända som pionjärer i säkerhet och miljövänlighet. Nästa generationens dubbteknik på Nokian Hakkapeliitta 10 passar för alla vinterförhållanden och ger ett balanserat grepp och kontrollerade köregenskaper på is, snö och barmark. Vi har även lagt stort fokus på körkomfort. Nästa generationens vinterdäck kommer ha betydligt lägre ljudnivå, säger Olli Seppälä, Head of R&D på Nokian Tyres plc.

Utöver Nokian Hakkapeliitta vinterdäck lanserar Nokian Tyres också nya Nokian Nordman 8 och Nokian Nordman 8 SUV dubbdäck. Produktfamiljen Nokian Nordman erbjuder bra valuta för pengarna, vid sidan om produktfamiljen Nokian Hakkapeliitta, premiumdäck av toppkvalitet när det gäller prestanda och säkerhet. De två nya produktfamiljerna riktar sig till olika konsumentgrupper. De viktigaste marknaderna för båda produktfamiljerna är de nordiska länderna samt Ryssland och Nordamerika.

De nya produkterna börjar levereras till detaljhandeln under våren 2021 och konsumenterna får tillgång till det omfattande sortimentet av däckdimensioner hösten 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − ett =