Defender-mania

2573 – så många delar krävs det för att bygga nya Land Rover Defender med LEGOTechnic. Bara så du vet. Bara så du kan tänka på framtiden och skola in ungdomarna i Defender-manian.

Danska LEGO är känt för att bygga de häftigaste landskapen, byggnaderna och bilarna med LEGO. Nu har turen kommit till nya Land Rover Defender som precis har haft världspremiär på den internationella bilmässan i Frankfurt.

Med totalt 2 573 delar är LEGO Technic Land Rover Defender ett mästerverk av detaljer och uppfinningsrikedom som kännetecknar LEGO – och för den delen också Land Rover.

Land Rover Defender i LEGO ser inte bara ut som den riktiga Defendern med coola däck, breda skärmar och den typiska Defender-looken. Den har också fyrhjulsdrift med tre spärrbara differentialer, fjädring och den mest avancerade växellådan som LEGO någonsin har designat för en Technic-produkt. Allt för att skapa den perfekta byggupplevelsen för både bilälskare och LEGO-fans. Så om du inte har råd till eller utrymme för en Land Rover Defender på garageinfarten, är LEGO Technic-modellen ett bra alternativ.  

Förutom leksaker finns det också riktiga kläder som lanseras i samband med lanseringen av Land Rover Defender. Det engelska varumärket Musto presenterar sin så kallade Above and Beyond-kollektion som samlar 50 års erfarenhet av utomhuskläder. Bland annat lanseras en termojacka med inbyggd antenn som gör det möjligt för räddningspersonal att arbeta i svår terräng.

Priset för den coola LEGO Technic Land Rover Defender är 179 euro. Det kan köpas på Internet från den 1 oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =