Fjärde generationen Outlander laddhybrid

Mitsubishi Motors fortsätter expandera sitt modellprogram i Europa. Under 2024 lanseras den fjärde generationen Mitsubishi Outlander, en plug-in hybrid som är utvecklad för den europeiska marknaden och som understryker Mitsubishis starka engagemang i just Europa. 

Genom den kommande lanseringen av nya Mitsubishi Outlander laddhybrid fortsätter Mitsubishi erbjuda elektrifierade modeller för den europeiska marknaden. Nya Mitsubishi Outlander kommer utrustad med den senaste generationen av Mitsubishis avancerade hybridsystem och med fyrhjulsdrift.

‒ Lanseringen av Outlander Plug-In Hybrid bekräftar på nytt Mitsubishi Motors engagemang på den europeiska marknaden och representerar även ett stort nytt steg i vår produktplan som tar oss tillbaka till det europeiska D-segmentet, säger Frank Krol, president och vd, Mitsubishi Motors Europa. 

Prisbelönt design och teknik 

Nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid bygger vidare på den grund som blev lagd 2013 när Mitsubishi lanserade den första populära plug-in hybridversionen, som sedan dess blivit såld i 200 000 exemplar bara i Europa. 

Exteriört representerar nya Mitsubishi Outlander det designspråk som är ikoniskt för just Mitsubishi, med sina skulpterade sidor, den distinkta Dynamic Shield-fronten och en bakre design som förmedlar känslan av styrka och trygghet. 

Tar Mitsubishi till en ny nivå

Mitsubishi beskriver interiören i nya Mitsubishi Outlander som en kombination av hög kvalitet, funktionalitet och japanskt hantverk.

‒ Sedan lanseringen 2003 har vi sålt över en halv miljon av de senaste tre generationerna Outlander-modeller i Europa. Nya Outlander blir den fjärde generationen och ett flaggskepp som med sin prisbelönta design och teknik kommer ta märket till en ny nivå i Europa, säger Frank Krol.

Nya Mitsubishi Outlander kommer utrustad med infotainment och de senaste förarassistanssystemen, för en ökad känsla av trygghet, komfort och bekvämlighet. Modellen kommer att lanseras på den europeiska marknaden under 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 12 =