Lättad Espace som fullhybrid

Det är dags för en ny Espace, en tekniskt avancerad mix av en SUV och en MPV. Felande länken mellan stadsjeep och minibuss med andra ord. Renault har bantat vikten med 215 kg jämfört med dagens modell och bilen får en bränsleeffektiv 200-hästars bensinmotor och fullhybridteknik samt Reanults fina fyrhjulsstyrning 4CONTROL.

Espace startade en revolution, inledde en vision om framtiden och har aldrig slutat förändras med tiden. Dagens helt nya Espace har en SUV-känsla och atletisk och elegant design, och Esprit Alpine-dekoren lägger till en motorsportkänsla.

Den har förblivit trogen sitt 5- eller 7-sitsig långfärsdkoncept för storfamiljen, vännerna eller företagets resor. Espace är fortfarande Renault-seriens rymligaste modell och den lever upp till sitt DNA som bekväm långfärdsbil. Valet av sofistikerade material och finesser ger klass till den förstklassiga och ljusa interiören tack vare ett glastak på 1 kvm, ett av de största på marknaden.

Den helt nya Espace är också up-to-the-minuten och full av avancerad teknik i sittgruppen och under motorhuven. Den har alla uppkopplingsmöjligheter som dess förare och passagerare behöver. Miljöavtrycket hålls i schack med ny bränslesparande teknik. Dess yttermått är mindre och den är 215 kg lättare än sin föregångare. Under huven hittar vi en ultraeffektiv 200 hk E-Tech fullhybriddrivlina. Dess låga bränsleförbrukning (4,6 liter per 100 km, uppskattad WLTP) ger den upp till 1 100 km räckvidd och batteriet laddas vid retardation.

Helt nya Espaces kör- och säkerhetsfunktioner för alla åkande, är Renaults mest avancerade. Den är byggd på alliansens specialdesignade CMF-CD-plattform och levereras med 32 förarassistanssystem. MULTI-SENSE och 4CONTROL Advanced, Renaults fyrhjulsstyrningssystem, tar nöjet vid ratten till nästa nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − sexton =