Liten Abarth spelar på italiensk racinghistoria

Det nya Abarth-sortimentet har effektiviserats enligt strategin ”enkelhet och kundnöjdhet” när det gäller valet av modell och konfigurationen av den. Allt som krävs är bara några minuter för att göra din egen måttbeställda Abarth, som om det vore en skräddarsydd italiensk kostym, baserad på dina egna personliga behov och smaker.

Du kan ställa in din adrenalinnivå med antingen en 165CV Abarth 595 eller en 180CV Abarth 695. Båda versionerna erbjuder spännande prestanda, ett dånande avgassystem, en respektlös och lekfull, men ändå djärv, stil och, naturligtvis, körglädje. Då kan du välja mellan två själar, Turismo eller Competizione, som finns för både drivlinor och i både halvkombi och cabriolet-versioner.

Specifikt är Turismos själ kopplad till värderingarna stil och komfort som är typiska för italienska Granturismo och därför avsedd för de kunder som gillar att sticka ut och de som älskar staden men ändå vill leva djärvt. Den har svarta lädersäten, 17” Turismo lättmetallfälgar och Turismo-märket. Å andra sidan har Competizione gjorts för älskare av hardcore prestanda och sportanda och de som vill njuta av körupplevelsen på vägen på samma sätt som de gör banan. Kort sagt, denna själ är tillägnad dem som aldrig ger upp på att förvandla en resa till en extraordinär upplevelse. Den erbjuder Sabelt Carbon-säten, 17” Competizione lättmetallfälgar och Competizione-märket.

När detta första spännande steg har tagits kan du sedan konfigurera dina egna anpassade versioner tack vare två ikoniska paket. Dessa påminner omedelbart om Scorpions legendariska trimsatser, som gjorde standardfordon till oslagbara racerbilar på sextiotalet.

De två paketen återspeglar varumärkets kärnvärden prestanda och stil.

Tech: designad för de kunder som letar efter högteknologisk utrustning, den inkluderar en 7” Navi och Clima auto.
Komfort: designad för dem som letar efter premiumfunktioner för att sticka ut vid varje tillfälle, den erbjuder ett Beats-ljudsystem och Xenon-strålkastare.

Slutligen kan du välja din favoritfärg för att avsluta konfigurationen av din nya Abarth. När de gör sin debut finns det nya ”Orange Racing”-livrén som skapades av kombinationen av märkets ikoniska färger gult och rött. Det är kärnan i Abarth-märket och representerar färgerna som har gjort Scorpion legendarisk. Kort sagt, det är färgen på alla Abarths instinkter.
Den djärva och iögonfallande färgen, vars namn påminner om racingvärlden, går tillbaka till den historiska kopplingen mellan varumärket och Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth i begränsad upplaga med dess Orange Racing 255-livery.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 5 =