Proffsiga terrängtillbehör för Isuzu D-Max från ARB

D-Max Commercia lBar

Australiska ARB, specialister på välutvecklade och hårdtestade offroadtillbehör, har fått ögonen på Isuzu som nyligen lanserade nya D-MAX på marknaden och de ger Isuzu beröm för sin ”omvandling från krusiduller till en av de mest avancerade pickuperna i sin klass med funktioner inklusive större hyttutrymme och ett femstjärnigt säkerhetsbetyg”.

För den som vill få ut ännu mer av sin Isuzu-pickup har ARB utvecklat en rad 4×4 -tillbehör till glädje för dem som vill ta bilen ännu längre ut i terrängen. Det nydesignade fordonet krävde utveckling inom alla ARB-fordonsspecifika tillbehör.

Isuzu D-Max Commercial Bar

Vi kan början i fronten av fordonet där Summit och Commercial bullbar, som erbjuder bästa skydd för front och strålkastare, inte minst när det gäller djurkollisioner, den ger också dubbla fästpunkter för ARB Jack- eller Hi-Lift-domkrafter och utrustning för extraljus och UHF-antenner.

Nu finns också specialdesignade bärgningsögglor dimensionerade för en dragkraft på 8 ton.

Old Man Emu-fjädringsteamet har varit mycket upptagna med det här nya fordonet och släppte inte bara ett OME-fjädringssystem som lovar att omvandla köregenskaperna och tillgodose ett stort antal lastningsalternativ, utan har också utvecklat en uppsättning BP-51 High Performance justerbara stötdämpare som passar. BP-51-kitet är konstruerat för att ge den bästa prestanda som finns tillgänglig för väg och terräng. De är helt justerbara av användaren.

D-Max_Classic kåpa

Classic och Classic Plus-kåporna har designats om för att passa flakets nya form, vilket ger säker och väderbeständig förvaring för kunderna och med lyftbara eller skjutbara sidofönster samt en rad tillgängliga takbärande tillbehör inklusive ARB: s nya BASE Rack. Ett ”hyttställ” BASE Rack -monteringssats finns också för att maximera lagringsutrymmet.

D-Max Xterrain Summit

ARB har godkänd montering för redan tillgängliga fordonsspecifika produkter inklusive Outback Solutions lådor och Bakluckeassistent, liksom ARB-sortimentet av icke-fordonsspecifika produkter. Andra produkter på gång för lansering tidigt 2021 inkluderar Ascent -kåpa, Sportflakkåpa, Sportguard, Ute flakskydd och ytterligare frontskydd och sidoskydd inklusive sidosteg och skena, dragkrokar bak, plus en uppsättning Under Vehicle Protection (UVP).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 18 =