Abkatis snygga OZZ-strålkastare officiellt lanserade

Det blir mörkare för var dag och det betyder att behovet av extraljus blir allt tydligare. Modern LED-teknik ger oss både effektivare och energisnålare extraljus. Dessutom kan tillverkarna både skräddarsy ljusbilden och designa utseendet med dekorbelysning. Abkatis nya varumärke OZZ var först i världen med dynamisk dekorbelysning som ändes upp i stil med bilars dynamiska blinkers. Nu breddar Abkati varumärkets utbud med fler modeller.

Vi testade den första OZZ-strålkastaren i vår stora test förra vintern och här är filmen som visar fyra riktigt bra runda strålkastare:

Abkati bekräftar nu den officiella lanseringen av nya extraljus under varumärket OZZ och det senaste tillskottet i sortimentet! Abkati och fyra företag inom Axel Johnson International står bakom varumärket som nu introduceras på marknaden under samlat namn. Vi var tidigt ute och kunde testa en OZZ-strålkastare i förra årets extraljustest och vi återkommer i år med nya tester.

”Vi insåg att vi skulle vara starkare som ett team och kunna utföra ett bättre och mer effektivt arbete tillsammans. Därför bestämde vi oss för att lansera OZZ. Vi är ett gäng med galna idéer och ett stort nätverk som kan få saker att hända!” säger Björn Leckborn, produktchef och medgrundare av OZZ.

OZZ var det första varumärket i världen att introducera positionsljus med dynamisk uppstart. Denna funktion blev en omedelbar succé på marknaden och det varma mottagandet från kunderna talar sitt eget språk, OZZ är här för att stanna!

”Vi känner våra kunder väl. De kräver produkter med fantastisk prestanda men är också mycket noggranna med design och detaljer.” säger Erik Eklöv, VD på Transport Solutions, Axel Johnson International. Han fortsätter: ”Teamet bakom OZZ lägger stor vikt vid att varje detalj uppfyller de högt ställda krav som finns på produkterna. Dessutom arbetar teamet fram värdefulla tillbehör för varje produkt, något som vi vet är mycket viktigt för våra kunder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − sju =