Avancerade navigatorer från Garmin

Garmin lanserar Garmin DriveCamä 76 och CamperCam 795, allt-i-ett-navigatorer med inbyggd HD dash cam1. Båda modellerna har en tydlig 7” display, videoinspelning i 1080p HD och ett 140-graders brett synfält för att få en helhetsbild över vägen framför dig. Kameran spelar kontinuerligt in och sparar videos av upptäckta incidenter och fungerar därmed som ett ögonvittne ute på vägarna. Sparade videos lagras automatiskt online i vårt säkra Vault där du enkelt kan se och dela2 filmklipp via appen Garmin Drive.

“Vi är glada över att kunna lansera denna nya serie av allt-i-ett-navigatorer som kombinerar våra navigationsfunktioner, som är bäst i klassen, med en inbyggd dash cam som gör att du kan känna dig trygg med vetskapen att du kommer att ha videobevis av oväntade incidenter” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin. “Oavsett om du pendlar till jobbet eller är ute på en tur med familjen ger dessa navigatorer dig den trygghet du söker då du är ute på vägarna.”

Med den inbyggda HD-kameran kan du som förare få en ökad medvetenhet. Du får också förarvarningar för kollision framåt och körfältsavvikelse3.

Dessa navigatorer är specifikt framtagna för olika typer av fordon. Garmin lanserade nyligen dēzlCam LGV710, en allt-i-ett-lastbilsnavigator med inbyggd dash cam för professionella lastbilsförare. Med nya Garmin DriveCam 76 och CamperCam 795 kan förare som pendlar till jobbet eller kör husbil också känna sig trygga genom att få fördelarna av dessa avancerade kamerafunktioner för ökad säkerhet ute på vägarna.

Förenkla din körning med Garmin DriveCam 76, Garmins bästa navigationslösning i sin klass för dig som kör i din vardag:

 • Använd Garmins röststyrning för att styra din GPS. Då den är hopparad med en kompatibel smartphone via Bluetooth® kan du ringa och ta emot samtal
 • Få guidning gällande miljözoner som finns längs rutten
 • Kör smartare med trafikinformation i realtid, väderrapporter och information om bensinpriser i appen Garmin Drive
 • Se omdömen för hotell, restauranger och andra attraktioner från Tripadvisor®
 • Känn dig trygg när du backar; Garmin DriveCam 76 är kompatibel med utvalda backkameror från Garmin (köps separat) som hjälper dig att se bakom fordonet

Planera för minnesvärda ögonblick med navigatorn CamperCam 795 med GPS som är specifikt framtagen för camping-entusiaster och familjeäventyr med husbil eller husvagn:

 • Ta del av anpassaderuttförslag baserat på din husbil eller husvagns vikt och storlek
 • Kör med en ökad medvetenhet om potentiella faror längs rutten med aviseringar om kommande lutningar, övergångar för djur, skarpa kurvor och förändringar kring hastighetsbestämmelser
 • Med högupplösta bilder tagna från ovan med Birdseye Satellite Imagery blir det enklare att få en översikt över campingplatsen före ankomst
 • Gör din resa ännu bättre med förinlagda register över campingplatser och tjänster från ACSI, Campercontact, Trailer’s PARK och omdömen från Tripadvisor®.
 • Med Green Guide från MICHELIN® kan du få detaljerade beskrivningar, bilder och omdömen som hjälper dig att bedöma om platsen är värd ett besök.
 • Fungerar sömlöst med andra Garmin-produkter, inklusive våra backkameror i BC™ 50-serien med lång räckvidd som hjälper dig att se vad som finns bakom bilen; Garmin PowerSwitch™ är en digital switch box som gör att du enkelt kan styra 12V-elektroniken i din camping bil eller husvagn och trådlösa headsets med Bluetooth för högkvalitativt ljud ute på vägarna (alla tillbehör köps separat)

Garmin lanserar idag också nya Camper 795 som förser dig som campingentusiast med samma kvalitativa navigationsfunktioner som CamperCam 795 fast utan inbyggd dash cam och kamerarelaterade funktioner. 

Dessa navigatorer finns tillgängliga nu. Garmin DriveCam 76 har ett rekommenderat cirkapris på 5 299 kronor, CamperCam 795 har ett rekommenderat cirkapris på 6 349 kronor och Camper 795 har ett rekommenderat cirkapris på 4 749 kronor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × två =