Circle K:s korvar prisade

Vem trodde att Chark-SM skulle ha något med bensinmackar och livet längs vägarna att göra för några år sedan? Nu när korven och kaffet tar allt större plats när oljor och vindrutetorkare fått krypa in i ett hörn på mackarna är det en realitet. Cirvle K har fått två guldmedaljer i Chark-SM.

I slutet av förra veckan avgjordes Chark-SM för elfte gången och Circle K fick inte mindre än två guldmedaljer för korvar som tagits fram exklusivt för drivmedelskedjan tillsammans med leverantören Lindvalls. Signaturkorven K Royal och Jägarkorven (viltkorv med hjort) var korvarna som föll expertjuryn extra i smaken.

Under Chark-SM smakar juryn med 40 experter av charkuterier i 18 olika kategorier. Totalt testades över 650 olika produkter från ett 70-tal företag. Circle K deltog, genom sin leverantör Lindvalls, i kategorin Milt Kryddade Korvar och tog alltså hem två guldmedaljer.

– Det är oerhört hedrande att få guldmedaljer i den här tävlingen då kriteriet är att produkten i stort är fulländad, såväl vad gäller smak, textur och utseende. Vi lägger mycket tid och energi på att vår korv ska vara en smakupplevelse på riktigt, så det här är ett betyg på att vi lyckats väl, säger Anna Pehrson, kategoriansvarig på Circle K i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =