Time for winter

Land Rover Classic har fortsatt sitt samarbete med Elliot Brown Watches – officiell tidtagare för Land Rover Trophy-tävlingen – med lanseringen av 1 000 nya Trophy Expedition-klockor. Klockan kostar 595 £ och är inspirerad av New Classic Defender Works V8 Trophy II, som är en hyllning till sju decennier av globala Land Rover-utmaningar och äventyr.

Baserat på Elliot Browns bästsäljande Holton Professional-modell, delar var och en av de 1 000 exklusiva klockorna ett antal funktioner som påverkats av Land Rover Defenders status som ikonisk 4×4. Det handlar bl.a.om Classic Defender Works V8 Trophy II:s unika kamouflagedesign och glödande silhuetter av Land Rovers genom hela Land Rover Trophy-tävlingens historia. Den här klockan är tillgänglig vvid sidan av den unika Competitor’s Edition-klockan som är reserverad exklusivt för fordonets kunder.

Den senaste Classic Defender Works V8 Trophy II var ett oerhört spännande projekt att arbeta med och vi är glada över att se våra kreativa element införlivas i Land Rover Trophy Expedition-klockan.

Land Rover har varit involverad i globala expeditioner i mer än sju decennier och detta partnerskap med den officiella tidtagaren Elliot Brown hjälper oss att fira vår historia med en unik, åtråvärd och tuff klocka som speglar allt som vår Classic Defender Works V8 Trophy II handlar om.
MICHAEL VAN DER SANDE

VD, JAGUAR LAND ROVER SPECIALFORDONSVERKSAMHET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 2 =