Nasser och Jutta signade av Cupra för Extreme E

CUPRA har signat två riktiga ökenrävar till racingserien Extreme E, den helt eldrivna offroadracingen, årets Dakarvinnare Nasser Al-Attiyah och 2001 års Dakarvinnare Jutta Kleinschmidt, som också är enda kvinnan som vunnit Dakarrallyt. Samtidigt som Cupra presenterade sina två förare visade de också upp sin nya helt eldrivna tävlingsbil CUPRA Tavascan XE som är designad för att spegla CUPRAs DNA och anta utmaningarna i nya Extreme E-säsongen

Eventet presenterades av Jennie Gow, programledare och sportjournalist, och fokuserade på CUPRAs ambitioner inför den nya säsongenCUPRA avslöjade sina två förare inför kommande säsongen av Extreme E vid ett event som hölls på företagets huvudkontor i Martorell, Barcelona. Teamet, ABT CUPRA XE, passade på att berätta om sina ambitiösa planer för säsongen.

De båda förarna, med flera Dakar-vinster i bagaget, presenterades för världen tillsammans med den nya eldrivna tävlingsbilen, som är designad för att spegla CUPRAs DNA och passion för elektrifierad motorsport. CUPRA har varit med sedan starten av Extreme E, det första bilmärket som tillkännagav sitt deltagande 2020, tillsammans med ABT Sportsline som teamets huvudpartner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + tjugo =